Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • Realitná Únia
  • LRK
 

VÝBORNÁ poloha, ZARIADENÝ 3i byt-72 m2, LOGGIA

Obec: Bratislava-Devínska Nová Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
194 950 €
DOHODA MOŽNÁ

Popis nehnuteľnosti

BREFIN REAL ponúka na predaj PEKNÝ, ZARIADENÝ a PRIESTRANNÝ 3i byt-72 m2 s LOGGIOU, pod LESOM  ale v CENTRE Devínskej Novej Vsi, 1/7 poschodí zrekonštruovaného bytového panelového domu.

DISPOZÍCIA:
priestranná vstupná hala (chodba) s šatníkovými skriňami, obývacia izba prepojená s kuchyňou plne vybavenou elektrospotrebičmi (chladnička, umývačka riadu, mikrovlnka, el. rúra+ el. sporák, digestor), detská izba a spálňa so vstupom na zasklenú loggiu (3,6 m2 ), kúpeľňa a samostatné WC
K bytu prislúcha pivničná kobka, v dome je aj kočikáreň. Byt je orientovaný na juhozápad - obývačka a kuchyňa s výhľadom na les, detská izba a spálňa do parčíku a sídliska.

ŠTANDARD:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Plastové okná s vonkajšími, aj vnútornými žalúziami, kúpeľňové jadro, dlažba na chodbe a v kuchyni, parkety, stupačky, aj elektrické rozvody.
Takisto bytový dom prechádza postupnou obnovou, zrekonštruované stupačky, spoločné priestory. je už vydané stavebné povolenie a plánuje sa čoskoro začať zateplenie domu a rekonštrukcia fasáday, opravy, zateplenie a zasklenie loggii.

LOKALITA:
Byt sa nachádza vcentre Devínskej Novej Vsi s kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň pod lesom. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, služby, lekáreň, plaváreň, fitko, zdravotné stredisko, reštaurácie, kaviarne, základná škola., škôlka. MHD do 5 minút. Neďaleké lesy s napojením na cyklotrasy popri rieke Morava smerom na Devín a Devínske jazero, cyklomost do Rakúska, poskytujú jedinečnú možnosť na šport či rekreáciu. 

CENA: 194.950 € - DOHODA MOŽNÁ

V cene je zarátaný kompletný realitný, aj právny servis. Samozrejmosťou sú aj služby hypotekárneho špecialistu.

V prípade záujmu o obhliadku, alebo viac informácii volajte na: 0903 753 358

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
72 m2
Podlahová plocha:
72 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
1988
Počet logií:
1
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Milan Brežný

Mgr. Milan Brežný

maklér

  • Slovensky

Majiteľ RK.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti